Članek
Društvo MORiS - TO NI BILA NITI PRIBLIŽNO SLOVENSKA VOJSKA

V priponki si lahko preberete prispevek Igorja Kršinarja v Reviji Reporter, ki se je z Igorjem Omerzo in Radom Pezdirjem pogovarjal o šokantnih razkritjih ob 50-letnici Titove teritorialne obrambe.

Objavljeno Nov 08, 2018

V priponki si lahko preberete prispevek Igorja Kršinarja v Reviji Reporter, ki se je z Igorjem Omerzo in Radom Pezdirjem pogovarjal o šokantnih razkritjih ob 50-letnici Titove teritorialne obrambe.   

Služba za odnose z javnostjo

Društvo MORiS Kočevska Reka

Kočevska Reka 9, 1338 Kočevska Reka  

S klikom na naslovnico članka se vam bo odprl celoten članek v novem oknu. 

Zim Zelen :)* 2# Pravilno povedano:)**

* APMMB2 Nisi prepričljiv s poizkusom ustrahovanja. Obrazloži vire financiranja UDBE Kako je organizirana? Njen sedež je? Način komuniciranja? Ker je po tvoji trditvi to tudi danes politična policija se malček smešiš v svoji nevednosti. Težko je verjeti, da je v službi vseh političnih opcij, ki so v tej državi. Vsaj ena stranka bi jo razkrinkala in uprizorila lov na strahove :-) Bolje, da se osredotočiš na mafijske posle (ne UDBE) katerih akterji so bivši uslužbenci in simpatizerji te organizacije, ki so se prilagodili današnjim trendom hitrega zaslužka v zameno za 5minut strahu. (Sova štrajka, policija je podhranjena, sodišča so še v prejšnjem tisočletju in podhranjena na več nivojih....)